Studentbostad

studentbostad

Att hitta någonstans att bo i Stockholm kan vara svårt men det finns flera olika vägar att gå.

Genom Skandinaviska Kiropraktorhögskolans studentkår har våra studenter tillgång till studentbostäderna som finns hos Stiftelsen Stockholms studentbostäder (SSSB). Du kan även ställa dig i kö hos något av alla bostadsbolag som finns i Stockholmstrakten. Du hittar dem på Stockholms stads hemsida samt på kranskommunernas hemsidor. Det kostar en slant men det kan det vara värt.

Andrahand eller inneboende

Vanligt bland studenter i Stockholm är att hyra i andrahand eller vara inneboende hos någon som hyr ut en del av sin bostad. Leta till exempel bland bostadsannonserna på Blocket, andrahand.se och jagvillhabostad.nu. Även Stockholms studenters centralorganisation (SSCO) har en andrahandsförmedling.

Via studentkåren

Kontakta vår studentkår, de kan hjälpa till att förmedla kontakt med högskolans studenter. Kanske är det någon som känner någon som…